11% cashback Lidl t/m 13 juni | €20 gratis besteden 🛒

Delen:

11% cashback t/m 13 juni 2021 bij de Lidl + 20 euro boodschappentegoed 🛒

Laatste update: 24-05-2021

11% cashback 🛒

Dankzij Vivid Money is het wederom mogelijk om 11% cashback te krijgen. Indien je bijvoorbeeld 100 euro uitgeeft bij de Lidl dan krijg je daarvan 11 euro terug op je rekening (11% van 100 euro). Deze 11% cashback actie is geldig t/m 13 juni 2021. Hoe dit precies werkt en hoe je ervan het beste kunt profiteren heb ik eerder al een blog over geschreven; klik hier om die te lezen.

Het enige verschil ten opzichte van de vorige blog is dat de actie nu opnieuw mogelijk is en dat er nu 11% cashback geldt in plaats van 10% (1% verbetering). Hiernaast is het nu ten opzichte van de vorige keer ook mogelijk om tot een bedrag van 300 euro cashback te verdienen (voor iedere succesvol uitgenodigde vriend wordt jouw cashback maximum verhoogd met 50 euro tot een maximum van 300 euro). Het is bij de Lidl mogelijk om 11% cashback te verdienen tot een maximum van 2727,27 euro aan boodschappen (11% van 2727,27 is namelijk 300 euro). Dit is natuurlijk een enorm hoog en vrijwel onhaalbaar bedrag om aan boodschappen te doen t/m 13 juni 2021. Met andere woorden: ongeacht hoeveel boodschappen je doet komende maand zal er 11% cashback van toepassing zijn. De limiet van 50 euro cashback per maand is niet meer van toepassing zoals in de vorige blog.

20 euro boodschappentegoed 🛒

Indien Vivid Money voor je nieuw is dan krijg je als nieuwe gratis klant 20 euro cadeau. Dit kan je bijvoorbeeld gebruiken om boodschappen mee te kopen. Hierom zou je het kunnen zien als boodschappentegoed. Indien je zelf ook vrienden uitnodigt dan krijg je nog eens steeds 20 euro boodschappen tegoed erbij. Niet alleen jij krijgt dat maar ook je vriend(in). Een win-win situatie!

Lees ook: 10% CASHBACK LIDL BOODSCHAPPEN + €20 | STAPPENPLAN

De goedkoopste supermarkt tot en met juni 2021 🛒

De Lidl is de goedkoopste supermarkt tot in ieder geval 13 juni 2021. Dankzij de 11% cashback actie en de 20 euro boodschappen tegoed (als nieuwe klant van Vivid Money) is er geen goedkopere supermarkt de komende maand. De reden hiervan is dat de prijzen van de meeste supermarkten dicht bij elkaar liggen en door zo’n 11% cashback actie krijg je eigenlijk een flinke korting van 11%. Het is zelfs mogelijk om 5% extra korting en 2 euro korting te sparen op de gehele kassabon via de Lidl Plus app!

Lees ook: LIDL PLUS APP REVIEW: ENKEL 1% KORTING NA 11 MAANDEN 🛒

Gratis boodschappen meter Lidl: 5% kassabon korting en 2 euro korting op de gehele kassabon t/m mei 2021 🛒

In de Lidl plus app is het mogelijk om te sparen voor gratis boodschappen. Hierover heb ik eerder een blog geschreven; zie onderstaande link. In het kort kan je door de jouw Lidl Plus kaart in te scannen sparen voor 5% korting op de gehele kassabon. Indien je voor minstens 300 euro aan boodschappen uitgeeft t/m mei 2021 bij de Lidl dan krijg je een kortingscoupon van 5% die je kunt activeren om te gebruiken voor je eerstvolgende keer afrekenen aan de kassa. Indien je minstens 120 euro boodschappen doet t/m mei 2021 dan krijg je 2 euro korting cadeau op de gehele kassabon.

Lees ook: 5% KASSABONKORTING BIJ DE LIDL | HOE WERKT HET? 🛒 TIPS!

Gratis boodschappen meter Lidl: 5% kassabon korting en 2 euro korting op de gehele kassabon t/m mei 2021
Gratis boodschappen meter Lidl: 5% kassabon korting en 2 euro korting op de gehele kassabon t/m mei 2021

Disclaimer: sommige links zijn ‘referral’ links waarvoor Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt gebruik als bijdrage in de kosten van de blog en om deze regelmatig te updaten en verbeteren. Enkel producten van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb worden aangeraden. Dit is geen betaalde promotie blog maar een eerlijke mening van een enthousiaste gebruiker.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.