10% cashback Lidl boodschappen + €20 | Stappenplan

Delen:

Let op: t/m 13 juni is het mogelijk om 11% cashback te verdienen. Klik hier voor de nieuwe blog daarover!

Als je gratis klant wordt van Vivid Money dan krijg je gedurende één maand toegang tot ‘Super Deals’. Dit kun je overigens met steeds twee maanden verlengen door vrienden uit te nodigen waarbij je ook voor elke vriend(in) 20 euro cadeau krijgt. Via de Vivid Money ‘Super Deals’ krijg je tot en met december 10% cashback op o.a. de Lidl, Uber Eats, en Zalando. Een cashback van 10% betekent dat je van elke 100 euro van bijvoorbeeld boodschappen uitgaven 10 euro terugkrijgt op je rekening.

Vanaf januari zijn er weer nieuwe ‘Super Deals’ waarvan we nu nog niet weten welke dat zullen zijn. Persoonlijk vind ik de 10% cashback op boodschappen doen bij de Lidl de meest interessante. Het is mogelijk om tot een maximum van 50 euro aan cashback te verdienen per maand. Dit betekent dat je 10% cashback krijgt tot 500 euro aan boodschappen in een maand. Indien je ook bestelt bij Uber Eats en/of Zalando dan zal dit maximale bedrag aan boodschappen waarop je cashback krijgt natuurlijk lager zijn.

Vivid Money vind ik een ideale boodschappen bankrekening voor de Lidl. Deze kun je simpelweg naast je eigen bank gebruiken puur en alleen voor de gratis cashback. Naast de 10% cashback krijg je voor elke succesvol uitgenodigde vriend(in) ook 20 euro cadeau. In deze blog een stappenplan hoe je hiervan gemakkelijk kunt profiteren samen met je vrienden!

Laatste update: 17/5/2021

Lees ook: 5% KASSABONKORTING BIJ DE LIDL | HOE WERKT HET? 🛒 TIPS!

Stap 1: meld je aan als gratis nieuwe klant van Vivid Money

Twintig euro cadeau en toegang tot 10% cashback ‘Super Deals’

Als je jezelf via deze link aanmeldt (of door op onderstaande afbeelding te klikken) dan krijg je toegang tot ‘Super Deals’ in de Vivid Money app.

Tot 50 euro cashback per maand via Vivid Money 'Super Deals' via bijvoorbeeld 10% cashback op Lidl boodschappen
Tot 50 euro cashback per maand via Vivid Money ‘Super Deals’ via bijvoorbeeld 10% cashback op Lidl boodschappen

Zodra je succesvol gratis klant bent geworden van Vivid Money dan kun je jouw vrienden ook uitnodigen waarbij je 20 euro cadeau krijgt van Vivid Money voor elke succesvol aangemelde vriend(in) als nieuwe gratis klant. Dit bedrag van 20 euro zou je kunnen gebruiken om ook gratis boodschappen mee te doen waarop je vervolgens ook weer 10% cashback zult krijgen! Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om dat bedrag over te maken naar jouw eigen bank die je normaal gesproken gebruikt. Het staat je uiteraard vrij om te doen wat je wilt met die 20 euro zonder beperkende voorwaarden.

Gratis zonder maandelijkse kosten van 10% cashback profiteren

Aan het gebruik van de Vivid Money betaalrekening inclusief app en betaalpas zijn geen maandelijkse kosten verbonden. Het is in principe gratis. Je kunt wel kiezen voor een betaald maandelijks abonnement maar zelf heb ik hiervoor niet gekozen. Het is ook niet zo dat je automatisch na bijvoorbeeld een maand opeens wel moet gaan betalen. Hierover hoef je jezelf geen zorgen te maken.

Vandaag al je eerste betaling doen met de Vivid Money ‘virtual card’

Je kunt ervoor kiezen om geduldig te wachten tot je de Vivid Money betaalpas thuis hebt ontvangen maar zelf heb ik daarvoor destijds niet gekozen. Je kunt namelijk gemakkelijk vanuit de Vivid Money app een ‘virtual card’ van Vivid gebruiken. Deze kun je simpelweg toevoegen aan Apple Pay of Google Pay. Het is bovendien ook mogelijk om de ‘virtual card’ toe te voegen aan Curve. Hiermee kan je vandaag nog cashback verdienen zonder dat je de fysieke Vivid Money pas op je deurmat hebt liggen.

Lees ook: ALLES OVER DE CURVE CARD | TIPS NA 5 MAANDEN GEBRUIK

Stap 2: doe tot 500 euro aan boodschappen bij de Lidl en betaal met de fysieke of virtuele Vivid Money pas

Je bent nu gratis klant en je hebt de gratis fysieke Vivid Money betaalpas ontvangen (of je hebt de gratis ‘virtual card’ toegevoegd aan Google Pay/Apple Pay en/of Curve). Je bent klaar om geld uit te geven met de betaalpas om 10% cashback te verdienen tot een maximum van 50 euro in één maand.

Als je 10% cashback wilt aan de kassa bij de Lidl dan moet je enkel simpelweg met je met de Vivid Money pas betalen. Het is ook mogelijk om geld bij te pinnen aan de kassa bij de Lidl. Hierop krijg je gek genoeg ook 10% cashback. De 10% cashback actie bij de Lidl als onderdeel van de ‘Super Deals’ loopt momenteel t/m eind december 2020. Wellicht wordt deze actie specifiek voor de Lidl hierna opnieuw verlengd. Het zou mij in ieder geval niet verbazen.

Lees ook: LIDL PLUS APP REVIEW: ENKEL 1% KORTING NA 11 MAANDEN 🛒

Stap 3: vertel er over bij je vrienden en nodig ze uit om 10% cashback te blijven verdienen

Voor iedere vriend(in) die je uitnodigt (en gratis klant wordt) krijg je nogmaals twee maanden ‘Super Deals’ cadeau van ‘Vivid Money‘. Vanuit de Vivid Money app kan je gemakkelijk zelf een vriend(in) uitnodigen. Op deze manier kan je er voor zorgen dat je toegang blijft houden tot de ‘Super Deals’ voor zo lang je ze interessant vindt. Je doet er je vrienden ook een plezier mee want zij kunnen als ze eenmaal gratis klant zijn ook eigen vrienden uitnodigen om 20 euro te verdienen. Je kunt onbeperkt vrienden uitnodigen waarbij er geen maximum zit aan het bedrag dat je kunt verdienen door vrienden uit te nodigen.

Conclusie 10% cashback bij de Lidl en 20 euro cadeau

Door jezelf aan te melden via deze link krijg je gedurende één maand 10% cashback bij o.a. de Lidl, Uber Eats, en Zalando. Aan het einde van de maand weten we welke ‘Super Deals’ aan het begin van de maand van toepassing zullen zijn. Het zou mij niet verbazen als de Lidl opnieuw in dit rijtje zal staan. Indien je jouw 10% cashback wilt behouden kan je jouw vrienden uitnodigen om hiervan ook te profiteren. Hiermee verleng je de ‘Super Deals’ 10% cashback met twee maanden voor elke vriend(in) die ook gratis klant wordt en krijg je 20 euro cadeau per vriend(in) zonder maximkum.

Lees ook: 2% CASHBACK ALBERT HEIJN BOODSCHAPPEN + €40 CADEAU


Disclaimer: De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog. Dit blog artikel is geen betaalde promotie blog maar slechts mijn eigen eerlijke mening op basis van mijn eigen ervaringen.

Sommige links in dit blog artikel zijn ‘affiliate’ links waarvoor Geldhamster.nl soms een kleine vergoeding ontvangt. Als je klikt op één van deze links kost het je als bezoeker verder niets extra. Het is een manier om de website van Geldhamster.nl te ondersteunen.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.