3% cashback via Plutus card en gratis perks

Delen:

Valentijn’s Actie t/m 17 februari: dubbele aanmeldbonus van 20 USD

Sinds een aantal weken gebruik ik de Plutus debit card. Hiermee krijg ik 3% cashback op mijn uitgaven en gratis ‘perks’. Op deze betaalkaart moet je geld zetten en vervolgens geef je het uit en krijg je cashback. Zo simpel werkt het!

Via deze link kan je direct een Plutus betaalkaart aanvragen, het enige wat je moet doen om aan te vragen is 20 euro storten en hierna krijg je de gratis Plutus card thuisgestuurd binnen ongeveer twee weken. De 20 euro ben je niet kwijt maar kun je later gebruiken om een betaling mee te doen in bijv. de supermarkt. Het voordeel van mijn link volgen is dat je 10 dollar cadeau krijgt en ik ook. Het aanvraag proces van de betaalkaart is heel eenvoudig. Op de website van de Plutus card kan je er alles in detail over nalezen.

3% cashback

Dankzij de Plutus debit card krijg je 3% cashback op jouw uitgaven met deze betaalkaart. Dit betekend 3 euro cashback op iedere 100 euro aan uitgaven. De cashback krijg je in de crypto PLU, deze kan je na 45 dagen verkopen voor euro’s.

Zelf heb ik ervoor gekozen om een betaald abonnement te nemen op Plutus. Hiermee betaal ik 4.99 euro per maand en krijg ik 3% cashback tot 2000 euro aan uitgaven. Bij 166 euro aan uitgaven verdien je je betaalde abonnement al terug, voor mij is dit daarom een ‘no brainer’ om voor het betaalde abonnement te gaan. Bij het gratis abonnement krijg je slechts 3% cashback tot 200 euro, hier zit je zo aan als je de kaart veel gebruikt. Het voordeel van het betaalde abonnement is dat je ook een extra ‘perk’ krijgt.

Verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen, een gratis abonnement en twee betaalde abonnementen.

Het is overigens mogelijk om 4% cashback te verdienen met Plutus maar dan moet je crypto ‘staken’. Dit doe ik zelf niet omdat ik geen risico wil lopen met een investering hierin.

4% cashback in combinatie met Curve

Door de Plutus debit card toe te voegen aan Curve kan je bovenop de 3% cashback nog eens 1% cashback krijgen. Hiermee krijg ik dus 4 euro cashback op iedere 100 euro aan uitgaven. Hier kan je alles lezen over Curve.

Gratis perks

Bij het gratis abonnement krijg je één gratis ‘perk’. Het Nederlandse woord voor perk is extraatje of voordeel. Bij het betaalde abonnement van 4.99 EUR per maand krijg je in totaal twee gratis ‘perks’. Bij het betaalde abonnement van 14.99 EUR per maand krijg je in totaal drie gratis ‘perks’. Zelf heb ik gekozen voor gratis Spotify en gratis 10 euro besteden bij de Lidl. Het duurste abonnement verdien je ook gemakkelijk terug als je bijvoorbeeld kiest voor 10 euro besteden bij de Lidl en de Aldi, hiermee heb je al een waarde van 20 euro. De meest interessant perks vind ik Netflix, Spotify, Lidl, Aldi en Curve.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.