Nutrilon korting: 11 tot 24%! | Eenvoudig geld besparen👶

Delen:

Korting op Nutrilon: hoe ik als gewone consument hierop gemakkelijk geld bespaar voor onze baby! Indien je ook een baby hebt, dan is dit misschien ook voor jou een gemakkelijke manier om (extra) geld te besparen op baby kosten. Deze blog is daarom nadrukkelijk geen reclame blog maar in plaats daarvan een informatieve blog over hoe je tussen de 11 en 24% korting op Nutrilon kunt regelen door één en ander te combineren.

Laatste update: 17-4-2021

Nutrilon 1 met 11% korting t/m 9 mei 2021

Het is niet toegestaan om reclame te maken voor volledige zuigelingenvoeding en te stunten met prijzen omdat borstvoeding het beste is voor een baby. Nutrilon 1 kost hierom in principe overal grofweg 14.99 euro. Het is echter alsnog mogelijk om hierop geld te besparen! De meest eenvoudige manier om geld te besparen op volledige zuigelingenvoeding is natuurlijk om te kiezen voor een (veel) goedkoper merk. De meeste mensen kiezen echter voor Nutrilon 1 en dit is hierdoor de populairste volledige zuigelingenvoeding.

Nutrilon 1 met 11% korting t/m 9 mei 2021
Nutrilon 1 met 11% korting t/m 9 mei 2021

Het goedkoopste kan je Nutrilon 1 kopen bij Amazon. Bij Amazon kost een blik 14.69 euro. Daarnaast krijg ik dankzij Vivid Money 9% cashback bij Amazon t/m 9 mei 2021. Hierdoor kost een blik 14.69 * 0.91 = 13.37 euro. Goedkoper dan dit is het niet te vinden. Als je die 13.37 euro vergelijkt met 14.99 euro dan kan je dankzij de combinatie Vivid en Amazon 1.62 euro per blik besparen (11% korting ongeveer). Een korting van 11% ga je nergens anders online vinden. In een eerdere blog heb ik al eens beschreven hoe Vivid Money cashback werkt en het werkt net zo voor Nutrilon blikken bij Amazon. Klik hier indien je meer wilt weten over Vivid Money cashback.

9 procent cashback (korting) op alles te koop via Amazon waaronder Nutrilon 1 en 2
9 procent cashback (korting) op alles te koop via Amazon waaronder Nutrilon 1 en 2

Nutrilon 2 met 24% korting t/m 9 mei 2021

Bij Nutrilon 2 is het mogelijk om nog meer korting te regelen! Net als bij Nutrilon 1 is het ook voor Nutrilon 2 het slimste om bij Amazon te kopen. Bij de meeste verkopende partijen vragen ze 14.99 euro voor een blik. Bij Amazon verkopen ze het daarentegen voor 13.66 euro. Daarbovenop krijg je dankzij Vivid Money 9% cashback bij Amazon. Hierdoor betaal je voor een blik 13.66 * 0.91 = 12.43 euro. Hiermee houdt het nog niet op want via Nutrilon Scan & Spaar krijg je nog eens 1 euro terug per blik. Onderaan de streep kost een Nutrilon 2 blik dan 11.43 euro. Als je dit bedrag vergelijkt met de reguliere prijs van 14.99 euro dan is de korting ongeveer 24%! Het verschil van Nutrilon ten opzichte van goedkopere merken wordt hierdoor minder groot.

Nutrilon 2 met 24% korting t/m 9 mei 2021
Nutrilon 2 met 24% korting t/m 9 mei 2021

Zelf heb ik vandaag weer vier blikken ingekocht via Amazon om een voorbeeld te geven. Hiermee doen we ongeveer één maand. Zoals je hieronder kunt zien kreeg ik hierop in totaal 4.92 euro cashback. Per blik was het initieel 13.66 euro op de Amazon website. In totaal was dat daarom 4 * 13.66 = 54.64 euro waarop ik vervolgens een cashback kreeg van 4.92 euro. Indien ik dat bedrag ervan afhaal dan blijft er 49.72 euro over. Hiernaast krijg ik 1 euro terug per blik via ‘Nutrilon Scan & Spaar’ waardoor het mij uiteindelijk onderaan de streep “slechts” 45.72 euro heeft gekost voor vier blikken. Kunstvoeding blijft ondanks korting helaas duur maar een besparing van grofweg 10 euro is toch niet verkeerd?

Korting bij Amazon op Nutrilon 2 dankzij 9 procent cashback
Korting bij Amazon op Nutrilon 2 dankzij 9 procent cashback

Conclusie geld besparen op Nutrilon 1 en 2

Korting op Nutrilon 1 en 2 is mogelijk op de volgende verschillende manieren. Voor de hoogste korting combineer je ze alle drie (dit is mogelijk vanaf Nutrilon 2 en hoger). Voor Nutrilon 1 is het enkel mogelijk om hierop korting te regelen via de combinatie Vivid Money en Amazon.

Koop jij ook Nutrilon voor jouw baby of heb je de voorkeur voor een ander merk? Hoe bespaar jij erop?


Disclaimer: sommige links in dit blog artikel zijn ‘affiliate’ links waarvoor Geldhamster.nl soms een kleine vergoeding ontvangt. Als je klikt op één van deze links kost het je als bezoeker verder niets extra. Het is een manier om de website van Geldhamster.nl te ondersteunen.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.