Gratis loterij Openbank | geld winnen actie tot 1000 euro

Delen:

Bij de gratis betaalrekening van Openbank hebben ze momenteel een unieke actie waarbij je je uitgegeven geld kunt terugwinnen alsof je deelneemt aan een gratis loterij! Ik heb mijzelf hiervoor gratis aangemeld met de kans om tot 1000 euro van mijn aankopen terug te winnen. Deze aankopen dienen te worden gedaan met een gratis Openbank betaalpas. Deze ontvang je bij aanvraag van een gratis Openbank betaal- of spaarrekening als nieuwe klant. Als bestaande klant kan je ook deelnemen aan de actie. De actie is geldig van 26-3-2021 t/m 30-6-2021 waarbij de trekking van de loterij plaatsvindt op 27-7-2021. Een unieke actie die ik nog nooit eerder gezien heb bij andere banken. Je neemt door jezelf aan te melden slechts eenmalig deel aan deze specifieke actie waarbij je niet automatisch deelneemt aan andere acties. Een overzicht van de acties van Openbank kan je altijd hier vinden.

Vanwege de gratis loterij Openbank actie gebruik ik daarom voorlopig opnieuw mijn Openbank betaalpas als boodschappenrekening voor het afrekenen van Albert Heijn online boodschappen. Bij Albert Heijn is het enkel mogelijk om met een Maestro pas te betalen en niet met een VISA card of Mastercard. Hierdoor is het niet mogelijk om cashback te verdienen op mijn aankopen bij de Albert Heijn. Normaal gesproken betaal ik zoveel mogelijk via de Curve Mastercard in combinatie met de MCO Visa Ruby Red card om hiermee bij iedere betaling 2% cashback te verdienen (max. 3% in combinatie met Curve). Hier kun je daarover meer lezen mocht je dat ook interessant vinden.

Lees ook: OPENBANK: TOT 2% RENTE EN TOCH SPAAR IK NU BIJ DE ING 🦁

Laatste update: 10-4-2021

Hoe werkt de gratis loterij geld win actie?

Je kunt jezelf aanmelden door hier of op onderstaande afbeelding te klikken waarbij alles omtrent de actie duidelijk zal worden:

Gratis geld loterij Openbank
Gratis geld loterij Openbank

De voorwaarden van de actie kan je hier vinden.

Lees ook: OPENBANK REVIEW: UNIEKE FUNCTIES VAN DEZE ONLINE BANK


Disclaimer: de door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog. Dit blog artikel is geen betaalde promotie blog maar slechts mijn eigen eerlijke mening op basis van mijn eigen ervaringen.

Sommige links in dit blog artikel zijn ‘affiliate’ links waarvoor Geldhamster.nl soms een kleine vergoeding ontvangt. Als je klikt op één van deze links kost het je als bezoeker verder niets extra. Het is een manier om de website van Geldhamster.nl te ondersteunen .

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.