21% cashback Shell bij auto tanken | Vivid Money tip 🤑

Delen:

Via Vivid Money is het mogelijk om 21% cashback te krijgen bij iedere tankbeurt bij Shell tot 28-3-2021. Op moment van schrijven is nog niet bekend of deze actie hierna ook opnieuw verlengd wordt. Profiteer ervan zo lang het mogelijk is zou ik zeggen. Hoe dit werkt en hoe je er zelf ook van kunt profiteren leer je in deze blog!

Update: voor Shell geldt tot en met 2 mei 2021 een cashback van 10%! De actie is verlengd maar nu met een lager cashback percentage.

Laatste update: 11/04/2021

Lees ook: CASHBACK TANKEN AUTO: TOT 24% CASHBACK BIJ BP TERUG

21% cashback Shell bij auto tanken en betalen via Vivid Money betaalpas

De maximale cashback is in totaal 50 euro per maand (per vier weken). Dit betekent dat de 21% cashback werkt tot een bedrag van 238,10 euro (berekening: 50/21 * 100). Met andere woorden: je ontvangt cashback tot een bedrag van 283,10 euro tanken bij de Shell in een maand. Om het nog eenvoudiger uit te leggen: op iedere 1 euro die je tankt krijg je 0.21 euro terug via Vivid Money.

Indien je die 21% cashback ziet als korting dan krijg je eigenlijk 21% korting op tanken bij de Shell! In Nederland kennen we 21% BTW en door te betalen met Vivid Money krijg je 21% cashback. Hierdoor lijkt het alsof je geen BTW hoeft te betalen omdat je 21% van het bedrag dat je tankt terug krijgt via Vivid Money. Dit betaal je natuurlijk wel omdat je daadwerkelijk het volledige bedrag afrekent maar hiervan krijg je vervolgens direct 21% van het tankbedrag terug.

Indien je gebruik maakt van de Curve Card dan kan je de Vivid Money betaalpas virtueel koppelen en vandaag al gebruik maken van deze cashback actie.

Lees ook: ALLES OVER DE CURVE CARD | TIPS NA ÉÉN JAAR GEBRUIK

Hoe krijg je deze 21% Shell cashback? Stappenplan:

Stap 1: meld je gratis aan voor Vivid Money en krijg daarbovenop 20 euro als welkomstcadeau

Je kunt jezelf aanmelden via deze link of door op onderstaande afbeelding te klikken:

Meld jezelf aan en krijg 20 euro als welkomstcadeau + 21% cashback Shell.
Meld jezelf aan en krijg 20 euro als welkomstcadeau.

Hiermee krijg je de mogelijkheid om één maand tot 50 euro cashback te krijgen via ‘Super Deals’. Hiernaast krijg je 20 euro als welkomstcadeau. Met andere woorden: in de eerste maand kan je al 70 euro verdienen via de combinatie van het welkomstcadeau en de maximale cashback van 50 euro in één maand.

Door jezelf aan te melden krijgen wij allebei 20 euro cadeau. Hiernaast krijgen we allebei toegang tot ‘Super Deals’. De cashback bij Shell is een voorbeeld van een ‘Super Deal’. Naast Shell kan je op moment van schrijven van deze blog ook cashback krijgen bij andere in Nederland bekende bedrijven zoals Starbucks (25%), Zara (20%), Rituals (16%), BP (15%) en meer!

Tip: door zelf mensen uit te nodigen krijg je 8 weken (twee maanden) extra toegang tot ‘Super Deals’ per uitgenodigde persoon (hieraan zit geen maximum). Stel je meld jezelf aan en nodigt vervolgens hiernaast één iemand anders uit dan heb je al in totaal drie maanden toegang tot ‘Super Deals’. Daarnaast verdien je ook 20 euro per uitgenodigde persoon die ook start met Vivid Money. Als je meerdere mensen uitnodigt dan tikt dit aardig aan qua welkomstbonussen en toegang tot ‘Super Deals’.

Stap 2: betaal met de gratis Vivid Money betaalpas tijdens het tanken bij Shell voor 21% cashback

Om te kunnen betalen met de Vivid Money betaalpas moet er natuurlijk wel geld op je Vivid Money betaalrekening staan. Dit kan je doen door geld over te boeken naar je Vivid betaalrekening. Gecompliceerder dan dit is het niet.

Het is ook mogelijk om je Vivid Money betaalpas te koppelen aan Curve om op die manier te betalen. Dat doe ik zelf maar dat is niet nodig om van de Shell cashback te profiteren.

Stap 3: je ontvang automatisch 21% cashback in de vorm van ‘stock rewards’

Je kunt dit direct claimen door op ‘redeem’ klikken. Hiermee krijg je direct in plaats van ‘stock rewards’ gewoon geld op je Vivid betaalrekening. Dit kan je vervolgens gebruiken om mee te tanken bij de Shell of gewoon naar je eigen standaard Nederlandse betaalrekening over te maken.

Het leuke van ‘stock rewards’ is dat je kunt kiezen in welk aandeel je je cashback wilt ontvangen. Zelf heb ik gekozen voor Tesla. Indien dat aandeel meer waard wordt dan wordt mijn cashback ook meer waard. Indien het aandeel daarentegen minder waard wordt dan blijft de cashback wel gewoon evenveel. Het wordt niet minder! Dat is het geinige van de ‘stock rewards’ functie bij Vivid Money.


Disclaimer: De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog. Dit blog artikel is geen betaalde promotie blog maar slechts mijn eigen eerlijke mening op basis van mijn eigen ervaringen.

Sommige links in dit blog artikel zijn ‘affiliate’ links waarvoor Geldhamster.nl soms een kleine vergoeding ontvangt. Als je klikt op één van deze links kost het je als bezoeker verder niets extra. Het is een manier om de website van Geldhamster.nl te ondersteunen .

Delen:

2 Antwoorden aan “21% cashback Shell bij auto tanken | Vivid Money tip 🤑”

 1. Hey,

  Ik heb een Vivid kaart aangevraagd via jouw link en heb mijn 20€ al gekregen. Heb jij daar ook iets van meegekregen?
  20€ en 60 dagen Super deals.

  Want ik heb een paar mensen aangedragen, maar nog niets ontvangen.

  1. Nice! Dankjewel. Ja, 20 euro en 60 dagen ‘Super Deals’. Leuk dat je ook vrienden hebt uitgenodigd. Slim bezig!

   Je kan gemakkelijk via de Vivid app zien of een uitnodiging succesvol is geweest. Je ontvangt het pas nadat je uitgenodigde vriend minstens 20 euro heeft uitgegeven met de Vivid pas. Je kunt er hier meer over lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.