2% cashback Albert Heijn boodschappen + €40 cadeau

Delen:

Maximaal 90 euro cadeau door slim combineren van Openbank feestdagen acties

Openbank heeft momenteel twee interessante feestdagen acties die je kunt combineren waarmee je in totaal 90 euro kunt verdienen: de Openbank €40 kerstactie en de Openbank 2% cashback feestdagen actie.

De Openbank kersactie is niet langer mogelijk. Het is nog wel mogelijk om deel te nemen aan de ‘friend referral’ Openbank actie van 40 euro. Hiermee is het alsnog mogelijk om maximaal 90 euro cadeau te krijgen.

Laatste update: 22/12/2020

Ben je nog geen gratis Openbank klant?

Bovenstaande Openbank acties zijn vooral enorm interessant als je nog geen gratis klant bent van Openbank want hierdoor is het mogelijk om beide acties te combineren. Indien je zowel jezelf als je partner aanmeldt als nieuwe gratis klant bij Openbank dan krijgen jullie beide 40 euro als welkomstcadeau als onderdeel van de Openbank kerstactie (in totaal 80 euro). Hiernaast doen jullie beiden dan natuurlijk ook mee aan de 2% cashback actie waardoor je in totaal 90 euro gratis kunt verdienen dankzij de combinatie van deze acties. Het leuke van meedoen aan deze acties is dat de basis Openbank bankrekening in principe volledig gratis is zonder terugkerende maandelijkse kosten.

Lees ook: OPENBANK TOT 2% RENTE EN TOCH SPAAR IK NU BIJ DE ING 🦁

Ben je al wel een gratis Openbank klant?

Als je reeds gratis Openbank klant bent is het ook interessant om deel te nemen aan de 2% cashback feestdagen actie. Zelf behoor ik hiertoe want ik heb al een gratis Openbank bankrekening. Deze gebruik ik nu weer voornamelijk als boodschappen rekening om de online boodschappen van Albert Heijn mee te betalen. Hiermee krijg ik 2% cashback tot 250 euro aan boodschappen uitgaven (hierdoor in totaal maximaal 5 euro cashback). De 2% cashback werkt overigens ook op willekeurige andere uitgaven anders dan boodschappen. Indien zowel jij als je partner allebei een Openbank bankrekening hebben dan kan je logischerwijs maximaal 10 euro verdienen dankzij 2% cashback.

Lees ook: OPENBANK REVIEW UNIEKE FUNCTIES VAN DEZE ONLINE BANK

De ideale extra boodschappen bankrekening voor de Albert Heijn

In deze blog ligt de focus op de Albert Heijn maar in principe had je hier ook bijvoorbeeld de Jumbo of Aldi kunnen lezen. Zelf doen wij sinds een tijdje enkel nog online boodschappen waardoor ik in deze blog gekozen heb voor Albert Heijn. De 2% cashback verdien je overigens niet alleen bij het doen van boodschappen maar met elke willekeurige Openbank pas betaling. Indien jij besluit om benzine te tanken met de Openbank pas dan werkt dit natuurlijk ook!

Persoonlijk gebruiken wij deze gratis Openbank rekening momenteel als boodschappen rekening om online boodschappen van Albert Heijn mee af te rekenen aan de voordeur. Bij AH online boodschappen is het niet mogelijk om met Mastercard te betalen maar daarentegen wel met een Maestro pas. Een Maestro pas is gratis bij Openbank. Bij de meeste fysieke AH supermarkten behalve de AH to go’s is het vaak ook niet mogelijk om met een Mastercard pas te betalen. Dankzij deze Openbank feestdagen actie kan ik 2% cashback verdienen via een Maestro pas betaling. Hiermee is Openbank voor mij de ideale boodschappen rekening om boodschappen te doen bij de Albert Heijn.

Lees ook: ONLINE BOODSCHAPPEN ALBERT HEIJN REVIEW | ONZE ERVARING & ONLINE BOODSCHAPPEN DOEN DOOR TWEEDE CORONAGOLF 🛒

Normaal gesproken betaal ik overigens zoveel mogelijk met een Mastercard pas omdat ik hierop standaard 2% cashback verdien gedurende het hele jaar dankzij de MCO Visa card.

Lees ook: OPTIMAAL BETALEN = GELD BESPAREN 💳 | TOT 9% CASHBACK

Stappenplan om optimaal te profiteren van de Openbank feestdagen acties

Stap 1: maak een gratis account bij Openbank via de kerstactie

Update 22/12/2020: de Openbank kersactie is verlopen. Het is echter nog wel mogelijk om deel te nemen aan de ‘friend referral’ Openbank actie van 40 euro! Deze actie kan je ook gewoon combineren met de 2% cashback actie.

Meld je aan via deze link of door op onderstaande afbeelding te klikken. Let op: het is slechts mogelijk om aan deze actie deel te nemen van 9 tot en met 17 december 2020.

40 euro cadeau bij opening van een Openbank betaalrekening via de Openbank kerstactie
40 euro cadeau bij opening van een Openbank betaalrekening via de Openbank kerstactie

Indien je al Openbank klant bent kan je deze stap overslaan en direct naar stap 2 gaan.

Stap 2: meld je aan voor de 2% cashback feestdagen actie van Openbank

Klik op onderstaande afbeelding of hier om meer te weten te komen over deze actie inclusief de voorwaarden.

2% cashback tot een maximum van 5 euro cashback in totaal via de Openbank feestdagen actie
2% cashback tot een maximum van 5 euro cashback in totaal via de Openbank feestdagen actie

De 2% cashback feestdagen actie van Openbank is geldig van 1 december t/m 31 januari 2020. Met deze actie krijg je 2% cashback tot een maximum bedrag van 250 euro aan uitgaven met een Openbank pas. Dit betekent bijvoorbeeld dat als ik 250 euro aan (online) boodschappen doe bij de Albert Heijn dat ik hierop vervolgens 5 euro cashback zal ontvangen.

Stap 3: betaal met de Openbank betaalpas om 2% cashback te verdienen

Je hoeft niet per sé te wachten tot je de Openbank betaalpas thuis hebt ontvangen. Je kunt de ‘virtual card’ van Openbank namelijk ook toevoegen aan Apple Pay en/of Curve of gewoon betalen via Openbank Pay (Android). Hiermee zou je in principe vandaag nog kunnen beginnen met het verdienen van 2% cashback op je uitgaven.

Lees ookALLES OVER DE CURVE CARD | TIPS NA 5 MAANDEN GEBRUIK

Conclusie 2% cashback Albert Heijn boodschappen + €40 cadeau

Zoals omschreven in deze blog kies ik ervoor om de Openbank betaalrekening voornamelijk te gebruiken als boodschappen rekening om de online boodschappen mee te betalen en hierop 2% cashback te verdienen dankzij de Openbank feestdagen actie. Het is natuurlijk ook mogelijk om 2% cashback te verdienen op elke andere betaling met een Openbank pas. Indien je nog geen klant bent van Openbank kan je hiernaast ook 40 euro als welkomstcadeau krijgen van Openbank. Indien zowel jij als jouw partner meedoen aan de Openbank feestdagen acties dan is het mogelijk tot 90 euro te verdienen door de acties slim te combineren.

Lees ook: 10% CASHBACK LIDL BOODSCHAPPEN + €20 | STAPPENPLAN


Disclaimer: De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog. Dit blog artikel is geen betaalde promotie blog maar slechts mijn eigen eerlijke mening op basis van mijn eigen ervaringen.

Sommige links in dit blog artikel zijn ‘affiliate’ links waarvoor Geldhamster.nl soms een kleine vergoeding ontvangt. Als je klikt op één van deze links kost het je als bezoeker verder niets extra. Het is een manier om de website van Geldhamster.nl te ondersteunen.

Delen:

2 Antwoorden aan “2% cashback Albert Heijn boodschappen + €40 cadeau”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.