Apple Pay creditcard alternatief voor elke bank bruikbaar

Delen:

ING- en Rabobank creditcard via Apple Pay

Na de Rabobank biedt nu ook de ING de mogelijkheid om een creditcard toe te voegen aan Apple Pay. Waar wachten de andere banken op om deze optie te bieden vraagt iCulture zich terecht af.

ING creditcard via Apple Pay
ING creditcard via Apple Pay

Laatste update: 04-12-2020

ING creditcard rechtstreeks via Apple Pay en toch gebruik ik het niet

Zelf heb ik een ING creditcard welke ik nu ook “voor het geval dat” heb toegevoegd aan Apple Pay. Ik ga deze echter vrijwel nooit én niet rechtstreeks gebruiken want ik heb mijn ING creditcard gekoppeld aan de gratis Curve card. Via Curve betaal ik in eerste instantie via mijn ING creditcard. Indien we na betaling een product willen houden dan zet ik de betaling in de Curve app gemakkelijk om via ’time travel’ naar mijn debit MCO Visa card voor mijn standaard 2% cashback. Hiermee heb ik in principe altijd 2% “korting” en toch het gemak van een hoge bestedingsruimte van mijn ING creditcard. Hiermee verdien ik 2 euro op elke 100 euro dat ik uitgeef via mijn ING creditcard in combinatie met Curve en de MCO Visa card. Gemakkelijk je ING creditcard ruimschoots terugverdienen ieder jaar!

Wil je meer weten waarom Curve volgens mij een superieure manier van betalen is t.o.v. de ING creditcard rechtstreeks via Apple Pay? Lees onderstaande blog waarin ik dit eerder uitgebreid heb beschreven.

Lees ook: OPTIMAAL BETALEN = GELD BESPAREN 💳 | TOT 9% CASHBACK

Alternatief Curve om elke Mastercard en/of Visa card te koppelen aan Apple Pay

Heb jij bijvoorbeeld een creditcard van ABN Amro, SNS bank, Regiobank, of elke andere bank die nog geen Mastercard/Visa card via Apple Pay aanbiedt? Geen probleem. Het gratis Curve werkt namelijk perfect via Apple Pay. Elke Mastercard en/of Visa card die zelf nog geen Apple Pay mogelijkheid biedt kan je gemakkelijk toevoegen in de Curve app om deze alsnog zonder problemen te gebruiken via Apple Pay. Hiermee kan je Apple Pay gebruiken met de Mastercard en/of Visa card die je gewend hebt terwijl de bank zijn best doet om het zelf te introduceren! Handig toch?

Tip: heb je geen Apple Pay maar wil jij wel graag betalen met Google Pay, Samsung Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay en/of Wena Pay? Ook deze betaalmogelijkheden kan je jouw eigen “ouderwetse” creditcard geven dankzij de gratis koppeling met Curve. Terwijl jouw eigen bank dit misschien nooit direct zelf zal aanbieden of er nog een tijdje op zich laat wachten.

Lees ook: ALLES OVER DE CURVE CARD | TIPS NA 5 MAANDEN GEBRUIK

Conclusie

Fijn dat ING eindelijk de mogelijkheid biedt om de ING creditcard rechtstreeks toe te voegen aan Apple Pay. Dit kan handig zijn indien één van mijn andere pasjes in Apple Pay niet werkt. Hiermee heb ik altijd als ‘back up’ mijn ING creditcard om mee te betalen. Zoals gezegd betaal ik standaard via de Curve card welke ik gekoppeld heb aan mijn ING creditcard. Dit is voor mij een superieure manier van betalen!

Ga jij de ING Mastercard via Apple Pay gebruiken? Indien jouw bank nog geen Apple Pay mogelijkheid biedt met zijn Mastercard en/of Visa card lijkt Curve je een handig alternatief? Waarom wel of niet? Ik ben benieuwd! Laat het weten in een reactie onderaan deze blog.

Lees ook: WEL OF NIET OVERSTAPPEN VAN ING NAAR NIEUWE INTERNET BANK?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.