Spotify Premium gratis 🎵 | Onbepaalde tijd en onbeperkt

Delen:
Spotify Premium gratis dankzij de MCO VISA Ruby Red Metal card.
Spotify Premium gratis dankzij de ‘MCO Visa Ruby Steel Red Metal card’: tot en met eind oktober 50 dollar (+/- 42 euro) welkomstbonus.

Spotify Premium gratis voor onbepaalde tijd. Het is mogelijk dankzij de gratis ‘MCO Visa Ruby Steel Red metal card’. Tot en met eind oktober 2020 krijg je bij aanvraag van deze pas een welkomstbonus van 50 dollar (+/- 42 euro). Vanaf 1 november 2020 verlagen ze deze welkomstbonus helaas naar 25 dollar (+/- 21 euro). Bovendien verhogen ze vanaf 2 november 2020 de vereisten om de ‘MCO Visa Ruby Steel Red metal card’ aan te vragen. In de tussentijd is de koers van CRO gezakt tot ongeveer 0.09 euro per crypto munt CRO op moment van schrijven van deze blog. Al deze bovenstaande factoren in overweging nemend is er tot voor kort geen betere tijd geweest om de rode MCO Visa kaart aan te vragen.

De rode MCO Visa pas kun je direct hier aanvragen. Een andere manier is om direct de Crypto app te downloaden en de volgende referral code bij aanmelding te gebruiken: ah77q9e2sp

Laatste update: 24-10-2020

Lees ook: MCO VISA CARD REVIEW CRYPTO.COM | TOT 9% CASHBACK

Een investering van 1000 CRO vereist slechts +/- 48 euro

De MCO Visa Ruby Steel metalen pas kun je aanvragen door in de Crypto app (beschikbaar voor zowel Android als iOS) +/- 90 euro te investeren in de crypto munt CRO met een waarde van +/- 0.09 euro (op moment van schrijven van deze blog). Hierbij wil ik benadrukken dat je investeert en het bedrag hiermee niet kwijt bent. Daarnaast is het erg gemakkelijk om de investering in de Crypto app te doen. Duizend stuks van CRO resulteert in een bedrag van 90 euro. Na een half jaar (zes maanden) kun je ervoor kiezen om de investering te behouden of de 1000 CRO te verkopen.

Indien je jezelf aanmeldt t/m eind oktober door middel van een ‘referral link’ dan krijg je een welkomstbonus van 50 dollar krijgt (+/- 42 euro op moment van schrijven van deze blog). Het kost je verder niets extra. Hiermee investeer je daarom een bedrag van 90 – 42 = 48 euro om de rode MCO Visa kaart aan te vragen.

Vanaf 2 november 2020 verhogen ze de hoeveelheid CRO dat je nodig hebt om een rood MCO Visa metalen pasje aan te vragen. Vanaf dat moment dien je eenmalig 2500 CRO te investeren. Dit is tweeënhalf keer zoveel als dat je besluit om t/m eind oktober de pas aan te vragen. Tweeënhalfduizend CRO komt neer op een investering van +/- 225 euro op moment van schrijven van deze blog. Dit voorbeeld laat zien dat mocht je interesse hebben er het beste voor kunt kiezen om uiterlijk eind oktober hiervoor actie te ondernemen.

Spotify Premium gratis

Spotify premium kost normaal gesproken 9.99 euro per maand in Nederland. Dankzij de MCO Visa Ruby Steel Red metalen kaart krijg je iedere maand 100% cashback. Hiermee krijg je Spotify Premium dus gratis.

Lees ook: GRATIS SPOTIFY PREMIUM T.W.V. 9.99 EURO | STAPPENPLAN 

Drie mogelijkheden t.a.v. de investering in 1000 CRO

In de onderstaande drie mogelijkheden neem ik alleen het voordeel van gratis Spotify Premium in overweging. Om hiermee aan te geven dat de investering al snel de moeite waard kan zijn als je Spotify Premium graag gratis luistert. Hiernaast zijn er nog meer voordelen zoals ‘cashback’. Lees hiervoor een review van de MCO Visa Ruby Steel Red metalen card. Na zes maanden heb je overigens altijd de mogelijkheid om de 1000 CRO te verkopen. Hiermee verlies je daarmee dan wel gratis Spotify Premium en worden de voordelen van MCO Visa card minder royaal (1% cashback i.p.v. 2% cashback bijvoorbeeld).

Zelf ben ik in ieder geval voorlopig niet van plan om de 1000 CRO te verkopen omdat ik nog graag gebruik blijf maken van de vele voordelen. Daarnaast verwacht ik dat de CRO crypto de komende tijd in waarde zal gaan stijgen omdat ze vanaf 2 november de hoeveelheid CRO verhogen om de passen aan te vragen. Zo lang je niet verkoopt blijf je ook je recht op alle voordelen van het MCO Visa Ruby Steel Red pasje behouden op basis van slechts een 1000 CRO investering in plaats van 2500 CRO.

De investering van 1000 CRO stijgt in waarde

Stel de investering van 48 euro in 1000 CRO stijgt in waarde met 10%. Na vijf maanden heb je dan vijf keer 9.99 euro per maand bespaard door gratis Spotify Premium. Dit is een totale waarde van +/- 102.75 euro na vijf maanden gebruik te maken van de MCO Visa Ruby Steel Red metalen pas.

De investering van 1000 CRO blijft ongeveer gelijk in waarde

Stel de investering van 48 euro in 1000 CRO blijft gelijk in waarde. Na vijf maanden heb je dan vijf keer 9.99 euro per maand bespaard door gratis Spotify Premium. Dit is een totale waarde van bijna 100 euro na vijf maanden gebruik te maken van de MCO Visa Ruby Red metalen kaart.

De investering van 1000 CRO daalt in waarde

Stel de investering van 48 euro in 1000 CRO daalt tot 0 euro dan heb je na +/- vijf maanden (5 * 9.99 euro per maand) je investering al terugverdiend dankzij gratis Spotify Premium. Dit is alsnog een totale waarde van +/- 50 euro na vijf maanden gebruik te maken van de rode MCO Visa Steel metal card.

Conclusie Spotify Premium gratis

Zoals omschreven in deze blog ben ik van mening dat er nog geen betere tijd is geweest om de ‘MCO Visa Ruby Steel Red metalen card’ aan te vragen. De koers van CRO is relatief laag momenteel. M.a.w. een investering in CRO is goedkoop. Tot en met eind oktober is 1000 CRO vereist om de MCO Visa Ruby Steel Red metalen pas aan te vragen. Vanaf 2 november wordt dit verhoogd naar 2500 CRO. Hiervan heb je geen last indien je voor eind oktober beslist want dan behoud je alle voordelen bij investering van slechts 1000 CRO. Daar komt bij dat je tot en met eind oktober nog een welkomstbonus van 50 dollar (+/- 42 euro) krijgt terwijl dit wordt verlaagd naar 25 dollar (+/- 21 euro) vanaf 1 november. Dit kun je voorkomen door tot en met eind oktober te beslissen of je de pas wilt aanvragen.

Alles in overweging nemend ben ik ervan overtuigd dat er tot eind oktober 2020 geen slimmere manier is om Spotify Premium gratis te regelen. De rode MCO Visa card kun je direct hier aanvragen. Een andere manier is om direct de Crypto app te downloaden en de volgende referral code bij aanmelding te gebruiken: ah77q9e2sp


Disclaimer: sommige links zijn ‘referral’ links waarvoor Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt gebruik als bijdrage in de kosten van de blog en om deze regelmatig te updaten en verbeteren. Enkel producten van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb worden aangeraden. Dit is geen betaalde promotie blog maar een eerlijke mening van een enthousiaste gebruiker.

De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen beleggingsadvies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog.

Delen:

2 Antwoorden aan “Spotify Premium gratis 🎵 | Onbepaalde tijd en onbeperkt”

 1. Hi,
  24 Augustus heb ik 1000 CRO gestaked en sindsdien is de status van m’n Ruby Steel: “Issued”.
  Ik heb m’n Spotify account dus nog steeds niet kunnen koppelen. Even geGoogled en ik blijk niet de enige te zijn die geduld moet blijven oefenen.

  Vraag: weet je of de stake na de vaste periode automatisch ‘unstaked’ wordt of kan je het in de stake laten staan?
  Ik vind 1000 CRO in stake namelijk wel genoeg en vraag me af of ik hiermee (als ik de Ruby Steel nog ooit ga ontvangen) toch van gratis Spotify kan blijven genieten.

  1. Bij mij stond die ook eventjes op ‘issued’. Mijn aanvraag had ik voltooid op 2-6-2020 en ik kreeg m’n MCO Visa Ruby Steel metal card geleverd op 17-7-2020. De levertijden zijn heel verschillend maar over het algemeen moet je wel eventjes geduld hebben inderdaad.

   De MCO Visa Ruby Steel metal card kan je pas koppelen als betaalmethode op de officiële Spotify website zo gauw je de kaart op je deurmat hebt liggen en vervolgens geactiveerd. Dus je zult helaas nog even moeten wachten.

   Ik kreeg recent overigens wel een e-mail van Crypto.com dat ze binnenkort een nieuwe partner hebben voor de productie van de MCO Visa cards: Payrnet Limited. Dit is compleet en van toepassing vanaf 17 november. Wellicht dat hierna de passen sneller verstuurd worden. Tot die tijd zullen we over het algemeen geduldig moeten zijn.

   De 1000 CRO wordt niet automatisch ge-unstaked. Dit is overigens ook niet aan te raden. Crypto.com omschrijft dit als volgt:

   “ IMPORTANT:

   – Cardholders who maintain their current CRO Card Stake will continue to enjoy the benefits associated with their card, but:

   – The new staking requirements will apply should the cardholder (1) upgrade their card tier or (2) unstake and restake their CRO Card Stake after 2 November 2020 07:00:00 UTC.

   – Card upgrade fees are waived for all cardholders globally from 23 October 2020 to 2 November 2020 07:00:00 UTC.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.