App Store & iTunes-cadeaubon tot 21% korting krijgen

Delen:

15 tot 21% korting op Apple iCloud/Disney+/Youtube Premium etc. | Geld bespaartip

Het is mogelijk om 15 tot 21% korting te regelen op alle abonnementen die je rechtstreeks via Apple afsluit. Hiermee bespaar je geld op abonnementen die rechtstreeks via Apple gefactureerd worden. Zelf gebruik ik deze methode om geld te besparen op mijn Apple iCloud abonnement. Hierop geld besparen is mogelijk dankzij de combinatie van een ‘App Store & iTunes-cadeaubon’ én de ‘MCO VISA card‘ (in combinatie met Curve). Dankzij de App Store & iTunes-cadeaubon is het mogelijk om 10 tot 15% korting te regelen. Daarbovenop is het mogelijk 1 tot 5% cashback (korting) te regelen via de MCO VISA card. Indien je de MCO VISA card in combinatie met Curve gebruikt dan krijg je daarbovenop nog eens 1% cashback (korting). Hoe dit allemaal precies werkt leg ik je uit in deze blog!

Lees ook: GRATIS CASHBACK: 6% BIJ O.A. LIDL, ALDI EN MCDONALDS’

Waarom zou ik een App Store & iTunes-cadeaubon gebruiken?

App Store & iTunes-cadeaubonnen zijn bedacht voor mensen die geen creditcard hebben of willen gebruiken. Daarnaast is het bedacht voor mensen die simpelweg een App Store & iTunes-cadeaubon cadeau willen doen aan anderen. Je kunt het echter ook slim voor jezelf gebruiken natuurlijk indien deze in de aanbieding worden aangeboden. Ben je benieuwd naar de voorwaarden van zo’n App Store & iTunes-cadeaubon? Deze kun je hier vinden.

De App Store & iTunes-cadeaubon wordt standaard met 10% korting aangeboden via Wissel. Het is echter ook regelmatig mogelijk om de cadeaubon met 15% korting (bonus tegoed) te krijgen. Een overzicht van de huidige aanbiedingen hiervan kun je hier vinden.

App Store & iTunes-cadeaubon tot 20% korting krijgen in combinatie met MCO VISA Card
App Store & iTunes-cadeaubon tot 21% korting krijgen in combinatie met MCO VISA Card

Hoe werkt 15% korting dankzij App Store & iTunes-cadeaubonnen?

Regelmatig zijn App Store & iTunes-cadeaubonnen in de aanbieding. Indien je een App Store & iTunes-cadeaubon ter waarde van bijvoorbeeld 100 euro koopt dan krijg je 15% bonus tegoed ter waarde van 15 euro. Je zou dit kunnen zien als 15% korting. Indien je het ziet als 15% rendement dan klinkt het nog interessanter want dit krijg je bijna nergens of slechts tegen zeer hoog risico.

Indien je bijvoorbeeld een Apple iCloud abonnement hebt dan zal Apple eerst je App Store & iTunes-cadeaubon tegoed aanspreken en pas hierna factureren indien nodig. Aangezien je bonus tegoed krijgt met zo’n cadeaubon krijg je op deze manier 15% korting.

Voorbeeldberekening 15% korting dankzij App Store & iTunes-cadeaubonnen

Je koopt een App Store & iTunes-cadeaubon ter waarde van 100 euro. Hierbij krijg je 15% extra tegoed t.w.v. 15 euro.

Een Apple iCloud abonnement kost 2.99 euro voor 200 GB.

Indien je 15 euro deelt door 2.99 euro dan kom je uit op 5 maanden gratis Apple iCloud.

Wanneer je vervolgens 100 euro deelt door 2.99 euro dan kom je uit op 33.5 maanden Apple iCloud.

Indien je 115 euro deelt door 2.99 dan kom je uit op 38.5 maanden Apple iCloud.

In totaal: 33.5 maanden tegen regulier tarief + 5 gratis maanden Apple iCloud. Effectief is dit een korting van 15%.

De 15% korting werkt niet alleen voor Apple iCloud op deze manier maar bij alle iOS apps waarvoor je een abonnement kunt afsluiten in de app. Voorbeelden hiervan zijn Disney+ en YouTube Premium.

Hoe krijg je 5 tot 6% extra korting bij aankoop van App Store & iTunes-cadeaubonnen?

Indien je een App Store & iTunes-cadeaubon bij een winkel met de MCO VISA card koopt dan krijg je (afhankelijk van welke VISA card je hebt) 1 tot 5% cashback. Zelf krijg ik 2% cashback dankzij de MCO Ruby Red VISA card. Er is ook een 100% gratis variant van de MCO VISA card beschikbaar waarmee je 1% cashback krijgt zonder te hoeven investeren. Als je de MCO VISA card gebruikt in combinatie met Curve dan krijg je daarbovenop 1% extra cashback. In totaal is het hiermee mogelijk om tot 21% korting te krijgen dankzij App Store & iTunes-cadeaubon aanbiedingen. Bijkomend voordeel van de MCO VISA card is dat je (afhankelijk van welke card je kiest) ook gratis Netflix en Spotify kunt krijgen.

Wat zijn voorbeelden van abonnementen die je via in-app aankoop kunt afsluiten via Apple?

Voorbeelden hiervan zijn YouTube Premium, Apple iCloud, Disney+ en meer. Het is overigens wel aan te raden om soms te controleren of rechtstreeks afsluiten van een abonnement niet goedkoper is dan via Apple. Een voorbeeld hiervan is YouTube Premium welke goedkoper is door rechtstreeks een abonnement af te sluiten via de website.

Conclusie geld besparen op abonnementen via Apple afsluiten

15 tot 21% korting op alle abonnementen die je rechtstreeks kunt afsluiten via Apple. Het is mogelijk via de combinatie van een App Store & iTunes-cadeaubon én de MCO VISA card (eventueel in combinatie met Curve). Het is niet zo dat je per sé voor de combinatie dient te kiezen om geld te besparen. Je kunt er ook voor kiezen om slechts één van de twee te gebruiken en alsnog geld besparen. Veel geld bespaar plezier met deze tip!

Hebben jullie nog een geld bespaartip die op deze lijkt? Ik ben benieuwd en alvast bedankt voor jullie reactie.

Lees ook: GRATIS SPOTIFY PREMIUM T.W.V. 9.99 EURO | STAPPENPLAN 


Disclaimer: sommige links zijn ‘referral’ links waarvoor Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt gebruik als bijdrage in de kosten van de blog en om deze regelmatig te updaten en verbeteren. Enkel producten van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb worden aangeraden. Dit is geen betaalde promotie blog maar een eerlijke mening van een enthousiaste gebruiker.

De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen financieel advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog.

Cadeaubonnen inwisselen voor geld

 

 

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.