Spotify Premium gratis t.w.v. 9.99 euro per maand via MCO VISA Ruby Red card

Gratis Spotify Premium t.w.v. 9.99 euro | Stappenplan 🎶

Delen:
Gratis Spotify Premium t.w.v. 9.99 euro | Stappenplan
Gratis Spotify Premium t.w.v. 9.99 euro | Stappenplan

Bijna iedereen die ik ken gebruikt Spotify. De gratis versie: ‘Spotify Free’ of de premium versie: ‘Spotify Premium’. Sinds lange tijd gebruik ik de gratis versie al, maar sinds mei 2020 is het mogelijk om ook ‘Spotify Premium’ gratis te luisteren dankzij de rode ‘MCO Visa Ruby Steel card’. In deze korte blog, leg ik je uit hoe ik iedere maand gratis naar ‘Spotify Premium’ luister!

Lees ook: SPOTIFY PREMIUM GRATIS  | ONBEPAALDE TIJD EN ONBEPERKT

Gratis ‘Spotify Premium’ dankzij de ‘MCO Visa Ruby Red card’

Waarom zou ik ‘Spotify Premium’ nemen i.p.v. ‘Spotify Free’?

Voordelen Spotify Premium t.o.v. Spotify Free
Voordelen ‘Spotify Premium’ t.o.v. ‘Spotify Free’
 • ‘Spotify Premium’ is ook gratis via de rode ‘MCO Visa Ruby Steel card’;
 • Gratis muziek downloaden en overal offline luisteren;
 • Geen vervelende advertenties tijdens het luisteren;
 • Zeer hoge kwaliteit geluid onbeperkt luisteren;
 • Onbeperkt overslaan van muzieknummers.
 • Al jouw favoriete nummers op één plek.

Hoe werkt het gratis luisteren?

'MCO Visa Ruby Red card' betaling voor 'Spotify Premium' abonnement
‘MCO Visa Ruby Red card’ betaling voor ‘Spotify Premium’ abonnement

Het werkt heel eenvoudig! Het enige wat je nodig hebt is een geactiveerde rode ‘MCO Visa Ruby Steel card‘. Dankzij deze kaart krijg je direct 100% ‘cashback’ t.w.v. 9.99 euro voor ‘Spotify Premium’ als je voor deze muziekdienst een abonnement afsluit. De ‘cashback’ betekent dat je het in eerste instantie zelf betaalt en direct hierna 100% retour krijgt dankzij betaling met de ‘MCO Visa Ruby Red card’. In essentie is het daarom gratis! Je krijgt het in de CRO crypto munt welke je direct kunt verkopen voor euro’s om dit weer terug te kunnen boeken naar je bankrekening. Zelf laat ik het bedrag in CRO staan zonder het in euro’s om te zetten. In de Crypto app ziet het er zo uit:

100% cashback Spotify Premium via de rode MCO Visa Ruby Steel card
100% cashback Spotify Premium via MCO Visa Ruby Red card

Stappenplan gratis ‘Spotify Premium’ t.w.v. 9.99 euro per maand

Stap 1: bestel gratis een rode ‘MCO Visa Ruby Steel card’ en krijg 42 euro cadeau als welkomstbonus

De rode MCO Visa Ruby Steel card gratis bestellen

De rode ‘MCO Visa Ruby Steel card’ kun je direct hier gratis aanvragen. Een andere manier is om direct de Crypto app te downloaden en de volgende ‘referral code’ bij aanmelding te gebruiken: ah77q9e2sp

Bij aanvraag van een ‘Ruby Steel Visa card’ krijgen wij allebei 50 dollar cadeau (+/- 42 euro) t/m oktober 2020. Vanaf november 2020 geldt een welkomstbonus van 25 dollar (+/- 21 euro). Dit geld kun je overigens direct in euro’s terugstorten naar je bankrekening of besluiten om uit te geven in jouw favoriete winkel.

Verschillende 'MCO Visa Cards' beschikbaar voor gratis 'Spotify Premium'
Verschillende ‘MCO Visa Cards’ beschikbaar voor gratis ‘Spotify Premium’ (update 24-10-2020)

Lees ook: MCO VISA CARD REVIEW CRYPTO.COM | TOT 9% CASHBACK

Verschillende MCO Visa cards om gratis te bestellen

Er zijn verschillende ‘MCO Visa cards’ die je kunt bestellen. Hier kun je er in details meer over lezen mocht je interesse hebben. Zelf heb ik gekozen voor de rode kaart: ‘Ruby Steel card’. Met deze pas krijg je 100% ‘cashback’ op ‘Spotify Premium’. Deze kun je gratis bestellen door 1000 CRO vast te zetten (erin te investeren) t/m oktober 2020 voor 180 dagen. Vanaf november 2020 geldt dat je 2500 CRO dient vast te zetten (2.5 keer zoveel CRO) en voor de rest geldt hetzelfde. Het is daarom slim om zo snel mogelijk (maar uiterlijk eind oktober) een MCO Visa card aan te vragen omdat je dan minder in CRO hoeft te investeren.

Naast de rode kaart heb je ook andere (luxere) kaarten waarbij je een veelvoud aan CRO moet vast zetten voor zes maanden (om hierin te investeren). Zelf vind ik dit een te groot risico en daarom heb ik gekozen voor de rode kaart omdat ik hiermee ook gratis ‘Spotify Premium’ kan krijgen. Het voordeel van andere kaarten is dat je hiermee bijvoorbeeld ook gratis Netflix krijgt. Zelf kijk ik nooit series en/of films waardoor deze voor mij geen optie is.

Het risico van het bezitten van een MCO Visa card

CRO kan meer waard worden, gelijk blijven in waarde of minder waard worden. Hier en hier kun je daarover meer lezen. Als CRO gelijk blijft in waarde is de MCO Visa card in essentie gratis. Je bent het geld niet kwijt maar in plaats daarvan is het een investering. Het is belangrijk om dit te begrijpen voordat je de rode ‘MCO Visa Ruby Steel card’ bestelt, dat de waarde van CRO crypto munt natuurlijk wel veel zou kunnen zakken (of stijgen). Zo lang je CRO vast hebt gezet heb je recht op 100% ‘cashback’ ‘Spotify Premium’ (naast andere voordelen). Zo eenvoudig is het!

MCO Visa card gebruiken in combinatie met Apple Pay

Zelf gebruik ik de ‘MCO Visa Ruby Steel card’ in combinatie met ‘Curve’ om via ‘Apple Pay’ te kunnen betalen. Hier kun je meer lezen over ‘Curve’.

Stap 2: betaal voor ‘Spotify Premium’ via de officiële Spotify website met de ‘MCO Visa Ruby Steel card’

Om een gratis ‘Spotify Premium’ abonnement af te sluiten ga je naar de officiële Spotify website. Vervolgens kies je bij betaalmethode voor creditcard: VISA. De rode ‘MCO Visa Ruby Red card’ is zoals de naam al verklapt een VISA kaart. Het abonnement kan je overigens iedere maand opzeggen en je hebt een bedenktijd gedurende de eerste veertien dagen. Zelf laat ik deze voorlopig doorlopen aangezien het gratis is dankzij de rode ‘MCO Visa Ruby Steel card’ cashback.

Stap 3: Luister muziek via Spotify Premium!

Zo eenvoudig is het.

Conclusie gratis ‘Spotify Premium’ t.w.v. 9.99 euro per maand

Dankzij de rode ‘MCO Visa Ruby Steel card’ krijg je iedere maand opnieuw 100% cashback op jouw ‘Spotify Premium’ abonnement. Hierdoor is Spotify Premium gratis! Het grote verschil tussen ‘Spotify Premium’ en ‘Spotify Free’ is dat je allerlei premium voordelen hebt.

De MCO ‘Visa Ruby Steel card’ kun je direct hier aanvragen. Een andere manier is om direct de Crypto app te downloaden en de volgende ‘referral code’ bij aanmelding te gebruiken: ah77q9e2sp.

Bij aanvraag van een ‘Ruby Steel Visa card’ krijgen wij allebei 50 dollar cadeau (+/- 42 euro) t/m oktober 2020. Vanaf november 2020 geldt een welkomstbonus van 25 dollar (+/- 21 euro).


Disclaimer: sommige links zijn ‘referral’ links waarvoor Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt gebruik als bijdrage in de kosten van de blog en om deze regelmatig te updaten en verbeteren. Enkel producten van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb worden aangeraden. Dit is geen betaalde promotie blog maar een eerlijke mening van een enthousiaste gebruiker.

De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen beleggingsadvies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog.

Delen:

2 Antwoorden aan “Gratis Spotify Premium t.w.v. 9.99 euro | Stappenplan 🎶”

 1. Ik zou niet snel zo’n card aanschaffen. Ten eerste staan je 50 MCO’s een half jaar vast terwijl de waarde van MCO al maanden daalt. Ten tweede zijn er verplichtingen die mij niet helemaal duidelijk zijn maar als je je er niet aan houdt raak je je benefits (Spotify) kwijt. Ten derde zijn er twijfels over hoe De uitgever (crypto.com) de boel financiert.

  Te veel no go’s naar mijn smaak.

  1. Ik begrijp je reactie, in eerste heb ik er ook even over nagedacht of het wel verstandig zou zijn. Ten eerste, beleggen is altijd een risico waarbij de belegging minder waard of zelfs waardeloos kan worden. Deze opmerking begrijp ik. Ten tweede, de verplichtingen om in aanmerking te komen voor gratis ‘Spotify Premium’ zijn eenvoudig en zou je hier na kunnen lezen. Deze komen ook ter sprake in deze blog: betaal met de MCO VISA card via de officiële Spotify website. Zie ook deze blog over Spotify Premium gratis luisteren. Meer verplichtingen zijn er naar mijn weten niet. Ten slotte, hier kun je alles nalezen over potentiële risico’s.

   De reden waarom ik ondanks de mogelijke risico’s wel een kaart zou aanschaffen:
   – Standaard 2% cashback op elke aankoop met de rode MCO VISA Ruby Steel metal card (3% cashback in combinatie met Curve);
   – 10% cashback op aankopen bij verschillende retailers waaronder Lidl, McDonald’s, Aldi, Deliveroo en Dominos t/m september 2020. Hier kun je er meer over lezen;
   Aanmeldbonus van 50 dollar (+/- 42 euro) t/m oktober 2020 en 25 dollar vanaf november 2020.

   Hier een aantal berekeningen (update 24-10-2020):
   Minimale aantal CRO om vast te zetten * koers van de munt op moment van schrijven = 1000 * 0.09 = 90 euro
   Stel de munt wordt in het slechtste geval 0 euro waard na twee jaar.
   Dan heb je alsnog 42 euro aan inkomsten als aanmeldbonus.
   24 * 9.99 = 239,76 waard aan Spotify.
   In totaal is dit: 239,76 + 42 = 281,76 euro
   Hierbij heb ik de 2% cashback van de MCO Visa Ruby Steel metal card nog niet meegerekend.
   Dit zijn de redenen waarom ik uiteindelijk ervoor gekozen heb om de rode MCO VISA Ruby Steel metal card te bestellen. De andere cards vind ik relatief gezien teveel risico.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.