GRATIS CRYPTO VERDIENEN T.W.V. 60 EURO - COINBASE EARN

Gratis crypto verdienen t.w.v. 65 euro | Coinbase Earn

Delen:
Gratis crypto verdienen via Coinbase Earn door antwoorden op vragen te geven
Gratis crypto verdienen via Coinbase Earn door antwoorden op Crypto vragen te geven

Heb je altijd al eens cryptocurrencies willen bezitten maar vond je het te ingewikkeld? ‘Coinbase Earn’ is een manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende ‘cryptocurrencies’ en hiervoor beloond te worden. In deze blog leg ik je uit hoe ook jij net als ik gratis ‘crypto’ kunt verdienen in minder dan een kwartiertje van je tijd. Het werkt heel eenvoudig, na beantwoording van een aantal vragen over een ‘cryptocurrency’ krijg je hiervoor een beloning in ‘crypto’. Deze kun je direct verkopen voor euro’s en in principe zou je dit geld ook weer direct kunnen overmaken naar je eigen bankrekening. Indien je het niet verkoopt is het een leuke manier om gratis kennis te maken met crypto.

Laatste update: 1-8-2020

Lees ook: Mijn financiële apps en waarom ik ze wekelijks gebruik

Stap 1: maak direct een account aan op Coinbase

Gratis crypto verdienen via Coinbase Earn
Gratis crypto verdienen via Coinbase Earn (klikbaar)

Een account aanmaken is eenvoudig en gratis. Via mijn link (indien deze link niet werkt stuur mij een e-mail en ik stuur je een directe uitnodiging) krijg je gratis ‘crypto’ ter waarde van 8.48 euro aan Bitcoin als je voor 88.45 euro aan ‘cryptocurrencies’ hebt gekocht. Dat is bijna 10% rendement op je eerste aankopen van ‘crypto’. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen ‘cryptocurrencies’ te kopen en in plaats daarvan enkel gratis ‘cryptocurrencies’ te verdienen via ‘Coinbase Earn’ (zie hiervoor direct stap 2).

Stap 2: meld je direct aan voor Coinbase Earn om gratis crypto te verdienen

Via deze link kun je je direct aanmelden voor ‘Coinbase Earn’. De eerste vier mensen die via deze link aanmelden krijgen t.w.v. 40 dollar aan ‘cryptocurrencies’ cadeau van de munt ‘OXT’. Zolang dit bericht hier nog staat is het nog mogelijk.

Vaak is het zo dat je eerst op een tijdelijke wachtlijst komt te staan. Sommige mensen kunnen al heel snel gratis ‘crypto’ verdienen via ‘Coinbase Earn’ en anderen zullen langer moeten wachten. Meestal is de wachttijd kort.

Stap 3: beantwoord de vragen van de ‘crypto’ die je gratis kunt verdienen

Als je bent toegelaten voor Coinbase Earn en niet meer op de wachtlijst staat kun je heel eenvoudig je ‘crypto’ gaan verdienen. Dit doe je per ‘crypto’ de antwoorden op de vragen te geven. Het is niet verplicht om de bijbehorende video’s af te kijken indien je in aanmerking wilt komen voor de beloningen. Hieronder heb ik voor elke ‘cryptocurrency’ munt waarmee je gratis crypto kunt verdienen de antwoorden op de vragen neergezet.

Je krijgt na beantwoording steeds een hoeveelheid crypto t.w.v. een bepaalde hoeveelheid dollar. Dit kun je wel gewoon voor euro’s verkopen.

Kyber (KNC) t.w.v. 6 dollar / 5.30 euro

Kyber (KNC) antwoorden op de vragen:

 1. Exchange one Ethereum token for another
 2. Ethereum (ETH)
 3. Liquidity

Compound (COMP) t.w.v. 9 dollar / 7.95 euro

Compound (COMP) antwoorden op de vragen:

 1. ‘Earning interest on your crypto’
 2. ‘Supply a crypto asset as collateral’
 3. ‘COMP token Holders’

Orchid (OXT) 12 dollar / 10.61 euro + 40 dollar / 35.35 euro per verwijzing naar een vriend

Orchid (OXT) antwoorden op de vragen:

 1. ‘A peer-to-peer privacy tool’
 2. ‘The OXT token, a Web3 wallet, and the Orchid app’
 3. ‘Support for multihop configurations between bandwidth providers’

Tezos (XTZ) 6 dollar / 5.30 euro

Tezos (XTZ) antwoorden op de vragen:

 1. ‘Formal verification’
 2. ‘A decent computer, an internet connection and 1 roll of Tez (8,000 XTZ)’
 3. ‘The formal governance process’

Dai (DAI) 20 dollar / 17.68 euro

DAI (DAI) antwoorden op de vragen:

 1. ‘A decentralized stablecoin that aims to be worth one US dollar’
 2. ‘Decentralized and borderless’
 3. ‘Open a CDP with Maker’

EOSIO (EOS) 10 dollar / 8.84 euro + 40 dollar /35.35 euro per verwijzing naar een vriend

EOSIO (EOS) antwoorden op de vragen:

 1. ‘Blockchain protocol for fast scalable transactions’
 2. ‘Delegated proof of stake’
 3. ‘Fast free transfers’
 4. ‘Stake EOS tokens’
 5. ‘Upgradable smart contracts’

Stellar Lumens (XLM) 10 dollar /8.84 euro + 40 dollar / 35.35 euro per verwijzing naar een vriend

Stellar Lumens (XLM) antwoorden op de vragen:

 1. ‘A decentralized protocol that unites the world financial infrastructure’
 2. ‘Facilitating low cost, universal payments’
 3. ‘Transactions are fast, inexpensive, and global’
 4. ‘To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently’
 5. ‘It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions’

Conclusie gratis crypto verdienen

Coinbase Earn is één van de eenvoudigste en veiligste manieren om gratis cryptocurrency te verdienen. Door vragen te beantwoorden over een crypto munt leer je deze kennen. De maker van de munt en Coinbase beloont je hiervoor door gratis crypto beloningen. Als je crypto niks vind is het alsnog de moeite waard want je kunt deze crypto gelijk verkopen voor euro’s. Vervolgens kun je dit storten naar je bankrekening. Veel succes!

Heb jij al ‘cryptocurrencies’ in je bezit en waarom wel/niet?

Disclaimer: alles wat ik met verwijzingen naar bedrijven verdien wordt gebruikt als bijdrage in de kosten van mijn blog en om deze te verbeteren. Ik raad enkel producten aan van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb. Dit is geen betaalde promotie blog maar een eerlijke mening van een enthousiaste gebruiker.

Delen:
Gesponsord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll Up