Flitsmeister Pickup pakketjes bezorgen als Flitsmeister Bezorgmeister met de Flitsmeister app

Flitsmeister pickup geld verdienen | pakketjes bezorgen📦

Delen:

Geld verdienen als Flitsmeister bezorger

Als jij geld wilt verdienen met pakketjes bezorgen dan ben jij volgens Flitsmeister Pickup: een Flitsmeister Bezorgmeister. In deze blog vertel ik je alles wat je moet weten als je Flitsmeister bezorger wilt worden. Met de inzichten uit deze blog kun je je perfect voorbereiden om straks zoveel mogelijk geld te verdienen met Flitsmeister bezorgen via de Flitsmeister app.

Let op: het is momenteel (nog) niet mogelijk om te bezorgen. Hierover wordt binnenkort meer bekend gemaakt door Flitsmeister.

Laatste update: 22-6-2020.

Voordelen Flitsmeister Pickup
Flitsmeister Pickup in een notendop

Lees ook: Geld verdienen door zelf te onderhandelen over abonnementen of via de Dyme app

Voordelen geld verdienen met Flitsmeister Pickup als Flitsmeister Bezorgmeister

 • Lokaal;
 • Snel en efficiënt;
 • Bijverdienen;
 • Combineren met andere bezorg apps.

Lokaal geld verdienen als pakketjes bezorger

Geld verdienen door Flitsmeister pakketjes te bezorgen in jouw buurt. Hierdoor help jij lokale winkeliers om op de dag van bestelling te leveren. Als iemand vandaag bestelt wordt het pakketje ook de dezelfde dag geleverd. Hierdoor zijn ze bereid om extra te betalen omdat normaal gesproken pakketjes de volgende dag geleverd worden.

Snel en efficiënt geld verdienen met pakketjes bezorgen

Een pakket bezorgen gaat snel en efficiënt. De winkelier stuurt een melding naar bezorgers in de buurt, die de opdracht vervolgens kunnen accepteren. Hierdoor is het mogelijk om op dezelfde dag een pakketje te bezorgen.

Bijverdienen naast je reguliere baan

Bijverdienen door tegelijkertijd hulp te bieden in jouw buurt. Je helpt winkeliers om snel en efficiënt te leveren terwijl jij hierdoor geld kunt verdienen. Stel je voor dat een bezorgklus op jouw route ligt die je sowieso zou gaan rijden dan is dit gemakkelijk bijverdienen. Sommige mensen hebben een lease auto waardoor de kosten van de auto wegvallen waardoor het misschien sneller de moeite waard is om een pakketje te bezorgen.

Flitsmeister bezorger combineren met andere bezorg apps

Je zou natuurlijk naast Flitsmeister ook kunnen gaan bezorgen voor andere bezorg apps zoals: Deliveroo, Uber, Thuisbezorgd en/of een lokaal restaurant bij jou in de buurt. Het is afhankelijk van waar je woont of je voor al deze partijen ook daadwerkelijk kunt gaan bezorgen. Zeker als student zou dit een leuke bijbaan kunnen zijn! Afhankelijk van de melding die je krijgt trek je dan andere kleding aan. Misschien niet heel praktisch maar wel handig aangezien je van al die partijen meldingen kunt ontvangen op je mobiele telefoon.

Hoeveel vergoeding in geld kan ik verdienen als bezorger van Flitsmeister Pickup?

 • Voor een bezorging van een Flitsmeister pakketje op minder dan tien kilometer afstand krijg je een vaste vergoeding van 5 euro;
 • Voor een Flitsmeister pakketbezorging op een afstand tussen de tien en twintig kilometer verdien je standaard 7.50 euro;
 • Als je meer dan twintig kilometer moet rijden met een maximum van 30 kilometer dan verdien je als Flitsmeister bezorgmeister een maximaal bedrag van 10 euro voor een aflevering.

Op het moment van schrijven is het niet duidelijk of Flitsmeister Pickup rekent met een enkele reis in kilometers of een retour reis.

Stappenplan bij Flitsmeister bezorgdienst aanmelden om geld te verdienen als pakketjes bezorger

Het is eenvoudig om jezelf aan te melden bij Flitsmeister Pickup om Flitsmeister bezorgmeister te worden. Je kunt je hier aanmelden of door hieronder op ‘Start’ te klikken.

Aanmelden als bezorger voor Flitsmeister
Aanmelden als bezorger voor Flitsmeister

Tijdens de aanmelding stelt Flitsmeister achtereenvolgens de volgende vragen:

 1. Voornaam;
 2. Achternaam;
 3. Straat en huisnummer;
 4. Postcode;
 5. Woonplaats;
 6. Hoeveel kilometer zou je maximaal willen rijden om een pakket te bezorgen?
 7. Telefoonnummer;
 8. E-mailadres.

Als je zoveel mogelijk pakketjes wilt bezorgen dien je bij vraag 6 het antwoord ‘C’ te geven. Hoe groter de afstand dat je bereid bent om te bezorgen des te meer winkeliers er in jouw werkgebied zullen vallen. De direct impact hiervan is dat je daardoor meer bezorging opdrachten krijgt om pakketjes af te leveren.

Hoe werkt geld verdienen als bezorger bij Flitsmeister Pickup?

 1. Pakket om te bezorgen wordt aangemeld bij Flitsmeister Pickup door winkelier;
 2. Bezorgmeisters in de omgeving van het aangemelde pakketje krijgen een notificatie om een pakketje te bezorgen;
 3. De bezorgmeister die de pakket bezorging als snelste accepteert mag de bezorging gaan doen en moet deze ophalen;
 4. Als de bezorger van Flitsmeister Pickup het pakketje heeft opgehaald deelt die zijn route en locatie van het bezorgadres;
 5. De Flitsmeister bezorgmeister brengt het pakketje zo snel en veilig mogelijk bij de klant;
 6. De Flitsmeister bezorger stuurt een betaalverzoekje aan de winkelier om te betalen voor de bezorging. De winkelier betaalt deze als de klant heeft doorgegeven dat die het pakketje van de Flitsmeister bezorgmeister heeft ontvangen.
Hoe werkt geld verdienen als bezorger voor Flitsmeister Pickup?
Hoe werkt geld verdienen als bezorger voor Flitsmeister Pickup

Hoe kan ik mijzelf voorbereiden op Flitsmeister Pickup?

 • Notificaties op je mobiele telefoon aanzetten voor de Flitsmeister app zodat je snel nieuwe bezorg opdrachten kunt accepteren voor Flitsmeister Pickup;
 • Nieuwe mobiele telefoon kopen of er in ieder geval voor zorgen dat je huidige telefoon een batterij heeft die het lang volhoudt zodat je zonder zorgen de hele dag Flitsmeister pakketjes kunt afleveren;
 • Stevig hoesje voor smartphone kopen zodat je deze goed kunt beschermen tijdens het bezorgen als Flitsmeister Bezorgmeister;
 • Mobiele telefoon ‘Powerbank’ (oplader) kopen zodat je onderweg (bijvoorbeeld op de fiets) voldoende batterij percentage behoudt op je smartphone zodat je Flitsmeister pakketen kunt blijven bezorgen;
 • Een telefoonhouder of andere spullen voor op je fiets kopen (als je hiermee wilt bezorgen);
 • Een rugzak kopen om eten en drinken plus andere dingen mee te nemen tijdens het bezorgen;
 • Slim horloge om bij te houden hoeveel calorieën je tijdens het bezorgen verbruikt;
 • Een autolader om je smartphone in de auto op te laden zodat je de hele dag notificaties kunt blijven ontvangen over Flitsmeister bezorgen;
 • Als je veel bezorgklussen wilt ontvangen als Flitsmeister bezorger kun je het beste zoveel mogelijk in de buurt van winkeliers zijn;
 • Een (elektrische) fiets kopen of er in ieder geval voor zorgen dat die goed onderhouden is;
 • Goed onderhouden auto of ander vervoersmiddel.

Nadelen geld verdienen met Flitsmeister Pickup als Flitsmeister Bezorgmeister

 • Geen verzekeringen;
 • Een kostenvergoeding is niet mogelijk;
 • Onzekere frequentie hoeveelheid bezorgklussen notificaties;
 • Variabele inkomsten (vaste vergoeding per pakketbezorging);
 • Als er niemand thuis is kun je het pakketje niet afleveren en moet je contact opnemen met de winkelier om iets af te spreken.

Geen verzekeringen via Flitsmeister Pickup

Flitsmeister regelt geen verzekeringen voor je. Als je gaat bezorgen is het verstandig om jezelf hiervoor te verzekeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheid verzekering en/of ongevallen verzekering. Zelf gebruik ik altijd Independer om mijzelf te oriënteren op verzekeringen. Als jij tijdens de bezorging een ongeluk krijgt dan is Flitsmeister hiervoor niet verantwoordelijk. Bovendien, als jij bijvoorbeeld een breekbaar pakketje van een winkelier laat vallen dan is het handig om een aansprakelijkheid verzekering te hebben. De winkelier weet zeker dat jij verantwoordelijk bent voor de schade omdat een pakketje normaal gesproken in goede staat wordt meegegeven.

Geen kostenvergoeding voor het bezorgen van pakketjes

Als je besluit om pakketjes te bezorgen met de auto dan kun je die kosten niet verhalen op Flitsmeister. Het is daarom belangrijk om na te denken via welk vervoersmiddel je pakketjes wilt bezorgen. Een elektrische fiets zou bijvoorbeeld een goede investering kunnen zijn als je hierdoor veel, goedkoper en sneller pakketjes kunt leveren.

Onzeker hoe vaak je bezorgklussen notificaties zult ontvangen van de Flitsmeister app

Het zou kunnen dat je je enthousiast aanmeldt en je jezelf voorbereid om pakketjes te leveren maar vervolgens krijg je nooit of heel weinig notificaties. Dit is een risico waarmee je rekening zult moeten houden. Het zou bijvoorbeeld niet verstandig zijn om speciaal voor Flitsmeister Pickup een bestelbusjes te kopen.

Onzeker hoeveel geld je kunt verdienen met Flitsmeister Pickup

Aangezien je niet per uur wordt betaalt maar per bezorging, heb je geen idee hoeveel je zult verdienen. Dit maakt het leven van een Flitsmeister bezorgmeister onzeker. De inkomsten die je verdient als Flitsmeister pakketjes bezorger zijn variabel omdat je een vaste vergoeding krijgt per pakketbezorging.

Niemand thuis bij Flitsmeister pakketje bezorgen

Het is mogelijk dat je op de deurbel drukt bij de klant maar de deur wordt niet opengedaan. In dit geval heb je pech en moet je contact opnemen met de winkelier. Hierna kun je vervolgens iets afspreken. Je zou bijvoorbeeld kunnen afspreken dat je het pakketje bij de buren aflevert.

Zelf zou ik ervoor kiezen om van te voren hierover afspraken te maken. Hoe langer je doet over de bezorging hoe minder je per uur verdient (meer pakketjes per uur is meer geld verdienen).

Conclusie

Het is momenteel nog niet mogelijk om als Flitsmeister Bezorgmeister pakketjes te gaan bezorgen. Zo gauw het beschikbaar is krijg je hierover een e-mail van Flitsmeister. Hierna zal deze blog ook verder ge-update worden. Het is op moment van schrijven van deze blog nog niet duidelijk of je veel geld zult gaan verdienen met Flitsmeister Pickup. We zullen geduldig moeten wachten tot we de eerste pakketjes kunnen gaan bezorgen. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Heb jij jezelf al aangemeld als Flitsmeister bezorger? Waarom wel/of niet? Ik ben benieuwd, laat het weten in een reactie onderaan deze blog.

Disclaimer: sommige links zijn ‘affiliate’ links waarbij Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt na aankoop van een product.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.